MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında suyun öneminin ortaokul öğrencilerine benimsetilmesi ve genç nesillerin bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik hususları sağlamak, ayrıca dereceye girecek eserlerin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün katıldığı tüm sergi ve fuarlarda sergilenerek su bilincinin öğrencilere ve vatandaşlara aktarılması amacıyla "Suyun Değeri" konulu kompozisyon yarışması düzenlendi.

Türkiye genelinde 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı bu yarışmada Biga Kampüs Koleji 8. sınıf öğrencisi Neva Öztürk eseriyle DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından Balıkesir bölge 1'incisi seçildi.

Biga Kampüs Koleji okul müdürü Hasan Hüseyin Sargın, yaptığı açıklamada, öğrencinin aldığı bu başarıdan dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu başarıyı göstermenin gururu ve mutluluğu içindeyiz. Bizlere bu mutluluğu yaşatan öğrencimiz Neva Öztürk’ü tebrik eder, emek veren öğretmenlerimize yürekten teşekkür ederim." dedi.

Yarışmada okulunu temsil ederek Balıkesir bölge 1'incisi olarak okuluna bu ödülle dönmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Neva Öztürk,emek veren tüm öğretmenlerine ve Okul müdürüne teşekkür etti.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi