Biga'da 19 Nisan Cuma nöbetçi eczane Biga'da 19 Nisan Cuma nöbetçi eczane


Özel Biga Can Hastanesi hekim kadrosuna yeni bir ismi daha dâhil etti. Hastanede Göğüs Hastalıkları Polikliniği açıldı, Uzman Doktor Bilge Donkar hasta kabul etmeye başladı.

YENİ POLİKLİNİK AÇILDI

Özel Biga Can Hastanesi hekim kadrosuna yeni bir ismi daha dâhil etti. Hastanede Göğüs Hastalıkları Polikliniği açıldı, Uzman Doktor Bilge Donkar hasta kabul etmeye başladı. Bigalıların sıkça sorduğu göğüs hastalıkları polikliniği Özel Biga Can Hastanesi’nde hizmet verirken, böylece hastane bu bölgedeki önemli bir talebi de yerine getirilmiş oldu.

GÖREVE BAŞLADI

Başarılı bir kariyere sahip olan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Bilge Donkar, 1989 yılında Konya'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2013 yılında mezun oldu. Erzurum Atatürk Üniversitesinde 2019 yılında ihtisasını tamamlayarak Konya Meram Araştırma Hastanesinde görevine başladı.

Donkar yaptığı açıklamada, Özel Biga Can Hastanesinde akciğer kanseri tanısı, obstrüktif akciğer hastalıkları (astım, KOAH, bronşektazi) tanı ve tedavisi, kronik öksürükler, zatürre,akciğer zarında su birikmesi, sarkoidoz (tüm doku ve organları tutabilen sistemik romatizmal bir hastalık), pnomotoraks ( akciğerin sönmesi), pulmoner emboli (akciğer embolisi), sigara bağımlılığı, sigaraya bağlı hastalıklar ve sigara bırakma yöntemleri, sonulum fizyoloji laboratuvarı biriminde solunum fonksiyon testleri yapılacağını kaydetti.

YASEMİN ÖZDEŞ





Editör: Haber Merkezi