Antibiyotikler çoğu alt solunum yolu enfeksiyonlarında... Antibiyotikler çoğu alt solunum yolu enfeksiyonlarında...
Biga Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde 2 doktor daha göreve başladı. Göreve başlayan hekimleri ile gücüne güç katan Biga Devlet Hastanesi Acil Servisinde Doktor Büşra YETİŞ ve Veysel Yiğit BAHÇELİ göreve başladı.

Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Op.Dr.Gökhan BAŞTÜRK, yeni hekimlerin göreve başlaması ile birlikte acil servisin gücüne güç kattığını söyledi. Baştürk açıklamasında “Biga Devlet Hastanesi Acil Servisine 2 hekim arkadaşımız daha atandı. Güçlenen acil servisimizde hekimlerimizle acil servise başvuran hastalara daha kaliteli hizmet sunulacaktır” dedi.

Doktor Büşra YETİŞ
04.03.1996 Bakırköy doğumlu olan Doktor Büşra YETİŞ Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 17.07.2020 tarihinde mezun olmuştur. Doktor Büşra YETİŞ 21.09.2020 tarihinden itibaren Biga Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlamıştır.

Doktor Veysel Yiğit BAHÇELİ
20.10.1996 Çanakkale doğumlu olan Doktor Veysel Yiğit BAHÇELİ Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 16.07.2020 tarihinde mezun olmuştur. Doktor Veysel Yiğit BAHÇELİ 21.09.2020 tarihinden itibaren Biga Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlamıştır.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi