Memleket Partisi Sözcüsü istifa etti! Memleket Partisi Sözcüsü istifa etti!
İl Genel Meclisi başkanlığı seçiminde sürpriz aday olarak çıkan ve AK Parti ile MHP’li üyelerin oylarıyla seçimi kazanan Nejat Önder, CHP’den istifa ettikten sonra Ak Parti’ye geçti.

Önder’in rozetini Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrasında bizzat kendisi taktı. Tebrikleri kabul ettikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuştuğu kürsüye gelen Nejat Önder bir konuşma gerçekleştirdi.

Önder; “CHP’de uzun seneler hizmet vermiş bir arkadaşınızım. Ama beni bugün AK Parti saflarına getiren, gelmemdeki en büyük etkenlerden bir tanesi, Cumhurbaşkanımızın da arz ettiği gibi, bizim partimizde Atatürk lazım olduğunda sahip çıkılıyor. ‘Atatürk’ demekten yüksünen üst düzeyde partililerimizin çoğalmış olması, PYD ile komşuluğa bile razı olan Genel Başkan yardımcılarının olmasından dolayı bundan böyle siyasi yaşamıma AK Parti saflarında devam etmemi sağlayacak olan, bu gururu yaşatacak olan Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan’a, Jülide İskenderoğlu’na, İl Başkanımız Naim Makas’a teşekkür ediyorum. Benim de bu saatten sonra AK Parti’nin başarısı için çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi