Bigalı muhtardan azalara teşekkür yemeği Bigalı muhtardan azalara teşekkür yemeği
Biga Kaymakamı Mustafa Can ilçemizde karantinaya alınan Karabiga Beldemiz, ve Balıklıçeşme, Ağaköy, Yeniçiftlik, Kocagür köylerimize giderek görev yapan Jandarma görevlilerimizi ziyaret etti.
Can; karantinada bulunan beldemiz, ve köylerimizin durumu hakkında kolluk kuvvetlerimizden, belde başkanımızdan ve muhtarlarımızdan bilgi aldı.
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 1 kişi, ayakta ve yol görseli olabilirBir ayakta, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'KARANTINA! Bu Köy Biga İlçesi Umumi Hıfzıssıhha No'lu Kararı ile Kurulu'nun 007 20210 Tarih ve 20210/171 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu' nun 10 Gün Süre Ile Karantinaya Alınmıştır. 27.ve .ve 2.Maddeler Gereğince; T.C.' görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir ayakta, köpek ve açık hava görseli olabilir
Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi