Küresel piyasalar karışık seyrediyor... Küresel piyasalar karışık seyrediyor...
Vali İlhami Aktaş, tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimizin koronavirüs ile mücadelesi kapsamında Çan ve Yenice ilçelerindeki devlet hastanelerini ziyaret etti.

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Gürkan Çoban ve hastane yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette; Vali İlhami Aktaş, Çan ilçesinde sürdürülen sağlık hizmetleri, koronavirüs ile mücadele çalışmaları ve pandemi sürecinde Çan Devlet Hastanesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yoğunlaştırılmış dinamik denetimler başta olmak üzere Koronavirüse karşı uyulması gereken kurallar, alınan önlemler, ilçedeki vaka sayılarının son durumu, filyasyon, test çalışmaları, hastanedeki doluluk oranları ve aşılama çalışmaları hakkında bilgilerin verilmesinin ardından Vali İlhami Aktaş, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Vali İlhami Aktaş ayrıca, Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Yenice Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Evren Çavuş ve hastane yöneticileri ile koronavirüs değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Yenice ilçesinde sürdürülen sağlık hizmetleri, koronavirüs ile mücadele çalışmaları ve pandemi sürecinde Yenice Devlet hastanesinde yürütülen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Toplantıda; Yenice ilçesinde koronavirüse karşı uyulması gereken kurallar, alınan önlemler, Yenice ilçesindeki vaka sayılarının son durumu, filyasyon, test çalışmaları, hastanedeki doluluk oranları ve aşılama çalışmaları değerlendirildi.

Editör: Haber Merkezi