Bayram tatilinde en çok kaza o illerde meydana geldi Bayram tatilinde en çok kaza o illerde meydana geldi
Ticaret Bakanlığı bünyesinde Çanakkale Ticaret İl Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik organize edilen "Kooperatifçilik" konulu resim yarışmasına Biga’dan katılarak il bazında derece elde eden öğrencilere Biga Ticaret ve Sanayi Odasında ödülleri takdim edildi.
Ödül törenine Çanakkale Ticaret İl Müdürü Hakan TUNCERLİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim MUTUR, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur ve öğrenciler katıldı.
"Kooperatifçilik" konulu Resim Yarışmasında Hamdibey Ortaokulu öğrencisi Umut AYDIN İl birincisi, Biga İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşe TURGUT İl İkincisi ve Yeniceköy Ortaokulu öğrencisi Aleyna ŞEVİK İl üçüncüsü oldu.
Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga’da öğrencilerin akademik başarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin içerisinde yer almaları için de önemli çalışmalar yapıldığını söyledi. Spor ve Sanat projeleri ile öğrencilerin bu alanlardaki yeteneklerinin keşfedildiğini dile getiren Bilen, "Öğrencilerimizin bu yarışmaya katılarak elde etmiş oldukları başarı bizleri mutlu etti. İnşallah, bu tür önemli çalışmalar; geleceğin ressamları, sanatçıları ve şampiyon sporcularının yetişmesine katkı sağlayacaktır. Başta dereceye giren öğrencilerimiz olmak üzere yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi, öğrencilerimizin başarısında pay sahibi olan öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Daha sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri; Çanakkale Ticaret İl Müdürü Hakan TUNCERLİ, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim MUTUR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN tarafından takdim edildi.


CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi