Çanakkale'de Çöl Tozu Taşınımı Etkisi Devam Ediyor: "Araçlar Çamura Bulandı" Çanakkale'de Çöl Tozu Taşınımı Etkisi Devam Ediyor: "Araçlar Çamura Bulandı"
Vali İlhami Aktaş, vatandaşların huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan emniyet ve jandarma personelini Ramazan Bayramı’nın ilk gününde yalnız bırakmadı.

İlk ziyaretini Erenköy Jandarma Karakol Komutanlığına yaparak jandarma personellerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Vali İlhami aktaş, daha sonra Opel Polis Uygulama Noktası’nda görev yapan polis memurlarıyla bir araya geldi.

Yol Kontrol noktasında emniyet mensuplarının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Vali İlhami Aktaş, emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Troypark AVM Polis Uygulama Noktasını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, emniyet mensupları ile bir araya gelerek Ramazan Bayramını tebrik etti.

Emniyet ve jandarma personelinin, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için bayramda da özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Vali İlhami Aktaş, tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi