Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Güzel'den önemli açıklama... Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Güzel'den önemli açıklama...

Bigaspor, Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda Nilüfer Fk ile ikinci kez karşılaştı. Mücadelenin ikinci yarısı Remzi Can Şahin'in attığı golle 1-1 tamamlandı.

Bu sonucun ardından her iki takımda 7 şer puan toplarken ilk maçı 2-0 kazanan Bigaspor ikili averaj ile lider tamamladı ve çeyrek finale yükseldi.

Maç sonunda Kulüp Başkanı Serkan Özkan yaptığı açıklamada, “Bugün Çanakkale 18 Mart Stadında oynadığımız Nilüfer Fk maçını Remzi Can Şahin'in attığı golle 1-1 tamamlayarak Çeyrek Finale çıkan takım olduk. Bu gün maçımızda bizi yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan'a, İl Spor Müdürümüz Ömer Kalkana, Askf Başkanımız Dr Firuz Erdil'e, Takımımızı destekleyen Bigaspor Sevdalılarına, oynadığımız iç saha maçlarında görev alan İl Spor Müdürlüğü personeline, Çanakkale Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne, İl Sağlık Müdürümüz Gökhan Baştürk ve ekibine, Biga Devlet Hastanesi Başhekimliği ve personeline teşekkür ederiz” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi