Biga Ortaokulu öğrencileri festivale renk kattı Biga Ortaokulu öğrencileri festivale renk kattı
Bir haftadır Türkiye'nin güneyinde devam eden orman yangınları ile alakalı söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ülkenin pek çok yerinde görülen orman yangınlarına hep birlikte müdahale edilirken, ülke olarak yaraların sarılması için de el ele mücadele ediliyor.

Bu kapsamda Biga Süt Üreticileri Birliği ve S.S.Yeniçiftlik Kalkınma Kooperatifi 2 Tır Mısır Silajı Paketlerini Antalya ve Muğla’ya yangın afetinde zarar gören üreticilere dağıtılmak üzere gönderdi.

Yardım malzemesi toplanan TIR'ları uğurlama törenine katılan Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, afetten zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Ülkemizde görülen yangın afetinde zarar gören üreticilere dağıtılmak üzere; Biga Süt Üreticileri Birliğince 1 Tır Mısır Silajı Paketleri Manavgat/ ANTALYA ilimize, Yeniçitlik Köyümüz S.S.Yeniçiftlik Kalkınma Kooperatifince 1 Tır Mısır Silajı Paketleri Mumcular- Bodrum / MUĞLA ilimize gönderimiş olup; Süt Üreticileri Birliği Başkanımız nezdinde tüm üyelerine, Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanımız ve Köy Muhtarımız nezdinde tüm ortaklarına teşekkür ediyorum” dedi.

Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.
YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi