CHP'den parti aleyhine çalışan üyelere ihraç CHP'den parti aleyhine çalışan üyelere ihraç

Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan ve Biga İl Genel Meclis Üyesi Rıdvan İpek Biga köylerinden kent merkezine alışveriş için gelenlerle birlikte en kalabalık gününü yaşayan Biga'da, kapalı pazaryerinde esnafı ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında esnaflarla çay içip sohbet eden heyet, esnafların sorunlarını dinledi. Esnafların yaşanan ekonomik krizle ilgili fikirlerini de alan heyet, pazar alışverişi yapanların da ilgi göstermesiyle uzun süre pazaryerinden ayrılamadılar.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık; "Son dönemde yaşadığımız olağanüstü olaylar ve bu olaylar sonucunda ortaya çıkan ekonomik kriz esnafımızı ciddi anlamda etkiledi. Bu olağanüstü durumların bir an önce normale dönmesi en büyük dileğimiz. Esnafımızın halini sormak, genel ekonomik sorunlarında Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ulaşmasını sağlamak için esnafımızı iş başında ziyaret ettik. Esnafımızın da dileği, bu kötü günlerin bir an önce sona ermesinden yana. Biz büyük bir ülkeyiz. Biz güçlü bir milletiz. Bu günlerin de üstesinden geleceğimize inancımız tam" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi