Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı

CHP Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Doğan'ı tebrik etti. MHP İlçe Teşkilat Binasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Özeren, " Allah kısmet ederse 48 yıllık bir ömür taşıyan partinizin Cumhuriyet sürdüğü müddetçe ayakta durmasını temenni ediyoruz. Biz her iki partimizin de refah ve özgürce, vatanımız için barış içerisinde yaşamasını diliyoruz. Bizler de Cumhuriyet kurulduğundan bu yana 93 yıllık köklü bir partiyiz. MHP'nin de o günleri görmesini isteriz" dedi.
MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan da CHP Lapseki İlçe yönetimine teşekkür ederek, "Benden önce çalışan arkadaşlarımız şimdi bu bayrağı bana teslim etti. Bizler de partimiz adına çalışıyoruz. İnşallah bu bayrağı zamanı gelinde tekrar teslim edeceğiz. MHP köklü ve güçlü bir parti olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir" diye konuştu.
Ziyaret, hediyelerin takdimiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi