Biga’da hastalık kontrolleri ile tarımın verimliliği artırıyor Biga’da hastalık kontrolleri ile tarımın verimliliği artırıyor
Mağaza yatırımlarına aralıksız devam eden Doğtaş Kelebek Mobilya, önümüzdeki aylarda; 16’sı Doğtaş, 15’i Kelebek Mobilya olmak üzere toplam 31 yeni mağaza daha açacak. Şirket, 2017 sonuna kadar yurtiçinde ve yurtdışında 44 yeni Doğtaş, 41 de yeni Kelebek Mobilya mağazası açmış olmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde Samsun Bafra, Amasya ve Bursa’da yeni Doğtaş mağazalarının yanı sıra, Isparta ve Bursa’da da Kelebek Mobilya mağazalarının resmi açılışını gerçekleştiren firma; mağaza atağına önümüzdeki aylarda da devam edecek.

Mobilya perakendeciliğine odaklandıklarını vurgulayan ve yılsonuna kadar hem yurt içi hem yurt dışında yeni mağaza yatırımlarını hayata geçirmeye başlayan Doğtaş Kelebek Mobilya’nın CEO’su Ersin Serbes; “İki markamızın gücü, güçlü iş ortaklarımız ve 1.300’ün üzerinde çalışanımızla; bugün, dünyanın birçok noktasında yaygınlaşıyoruz. Güçlü iş ortaklarıyla görüşmelerimiz devam ediyor ve mağazalaşma konusunda yeni yatırım taleplerini titizlikle değerlendiriyoruz. Hedef pazarlarımıza yönelik stratejilerle başarılı bir bayi ağı geliştiriyoruz.” dedi.

Müşteri odaklı yatırımların ve yenilikçi tasarım anlayışının beraberinde başarıyı da getirdiğini ifade eden Serbes; “Türkiye’nin en beğenilen şirketleri araştırmasında mobilya sektörünün en beğenilen şirketi ödülüne sahibiz. Yine Türkiye’nin en değerli markaları 100 sıralamasına mobilya sektöründen giren tek markayız. Geçtiğimiz ay Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” ödülüne de layık görüldük. Ödüller başarılarımızı taçlandırıyor. Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alıyoruz. 2019’da sektör lideri olmak istiyoruz. 2020’den sonra ise üretimimizin yüzde 50’sini yurtdışına ihraç eden bir firma olma hedefimiz var.” diyerek geleceğe dair güçlü büyüme hedeflerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi