Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Bigalı Güreşçi 3. Oldu Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Bigalı Güreşçi 3. Oldu
Vestel Venüs Sultanlar Liginde normal sezonu 6ncı sırada tamamlayan Çanakkale Belediyespor, klasman etabı Halkbank’ın konuğu oluyor. Kendi evinde oynadığı ilke maçı 25-13, 25-19, 16-25, 18-25 ve 15-8’lik setler sonucunda 3-2’lik galibiyetle sonuçlandıran Boğazın Sultanları zorlu mücadeleden galip gelmesi durumunda Bursa Büyükşehir Belediye ile 5ncilik mücadelesi verecek. Başkent Voleybol Salonundaki oynanacak karşılaşma saat 16:00’da start alacak. Maçın hakemleri Burhan İlhan ve Meryem Tekol Pelenk. Bugün oynanacak olan karşılamayı Halkbank’ın kazanması halinde üçüncü maç 26 Nisan saat 17:00’de yine Çanakkale’de oynanacak.
Halkbank umutlu
Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil etme yolunda büyük önem taşıyan karşılaşma ile ilgili düşüncelerini açıklayan Halkbanklı Wilma Salas, tur için umutlu olduklarını söyledi. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Çanakkale’deki üçüncü maçı gerçek bir final haline getirmek istediklerini dile getiren Kübalı smaçör:“ Biz iyi bir takımız, birbirimize güveniyor, galibiyete inanıyoruz. Sahada her şey adil olursa, göstereceğimiz performansla camiamızı sevindirecek bir sonuç alabiliriz. Elbette Ankaralı voleybol severleri bizi desteklemeleri için tribüne davet ediyoruz diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi