64 işçi alımı yapılacak 64 işçi alımı yapılacak
Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi’nin KİTUP II Çanakkale Meslek Liseleri Farkındalık Faaliyetleri Programı kapsamında İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nedime Hanım Anadolu Teknik Lisesi öğrencilerine bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Bu seminerde Rol Model olarak, Mali Müşavirler odası Başkanı Hakkı Alacaoğlu konuk misafir olurken, rol model bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve kariyeri hakkında çok önemli püf noktalarına değindi.

Bunun yanı sıra bu seminerde konuşma yapan İl Müdürü Tümsek;” herkes sosyal güvenlik hakkına sahiptir. Bizler hak ve yükümlülüklerimizi zamanında yerine getirirsek kayıt dışı istihdama da hep birlikte karşı durabiliriz” dedi.

Meslek Lisesi Öğrencileri ile Kitup Proje temsilcileri ve Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek’in katılımıyla gerçekleşen seminerde, kayıt dışı çalışmanın kısa ve uzun vadede olumsuz sonuçları ile kayıtlı çalışmanın önemi ve faydaları hakkında bilgi verildi.

Editör: Haber Merkezi