Çanakkale’de 2023’te kaç konut satıldı Çanakkale’de 2023’te kaç konut satıldı
Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması İstanbul B1 kategorisinde Türkiye birincisi olan Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi Ramazan BAYSAL ve öğrenci babası Rafet BAYSAL, Okul Müzik Öğretmeni Neslihan DÖGER ve Okul Müdürü Mehmet GEZEN ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN’i makamında ziyaret etti.

Dumlupınar Ortaokulu 7.Sınıf Öğrencisi Ramazan BAYSAL 4. Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması İstanbul’da B1 kategorisinde “Fikrimin İnce Gülü” eseriyle birinci olarak büyük ödülü kazanmış ve ödülünü İstanbul’da düzenlenen törende aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN müzik yarışmasında birinci olan Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi Ramazan BAYSAL ve yarışma sürecinde danışmanlık yapan Müzik Öğretmeni Neslihan DÖGER’i tebrik ederek, öğrenciyi ödüllendirdi.

Bilen, “Çocuklarımızda ve gençlerimizde var olan gizli güçlerin yeteneklerin, kapasitelerin ortaya konması, kullanılması ve geliştirilmesi amacıyla öğrencilerin kendini gerçekleştirmesine yardım etmek Milli Eğitim olarak öğretim programlarımızın nihai amacını oluşturmaktadır. Çünkü eğitim süreciyle kazanılan beceriler bireylerin yaşam standartlarının gelişmesine önemli katkılarda bulunur. Öğrencilerin duygu, düşünce ve deneyimlerini müzik yoluyla ifade etmelerine imkan sağlamak amacıyla düzenlenen genç yetenekler müzik yarışması gibi yarışmaların da öğrencilerimizin sevgi paylaşım ve sorumluluk duygularını geliştireceğine ve motivasyonlarını arttıracağına inanıyorum.” Dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi