Bakan Işıkhan: Asgari ücrete ara zam yok Bakan Işıkhan: Asgari ücrete ara zam yok
Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve iki gün sürecek etkinliğe Kaymakam Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Kurum Müdürleri, Daire amirleri, Parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Biga'da Çocuk Olimpiyatları, çocuk şenliğinin bu yıl 4. düzenlediklerini belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Çocuk Olimpiyatlarında yüzlerce öğrencimizin farklı branşlarda yeteneklerini ortaya koyduğu özel bir etkinlik olması bakımından önemli buluyoruz. Çünkü çocuklarımızın çeşitli spor dallarınla haşır neşir olduğu, eğlendiği, bilgilerinin birlikte yarıştığı bu tür organizasyonlar öğrencilerimizi daha çok spora teşvik ediyor. Her çocuğun bir yetenek olduğunu hepimiz biliyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı hareket eden, en az bir spor dalını hayata katabilen bireyler olarak yetiştirmeliyiz. Bu yarışmalarda kaybedenin olmadığını hatırlatmak istiyorum. Olimpiyatlarda alın ve akıl teri döken tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi

Törende konuşan Kaymakam Mustafa Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve bu yılda 4. cüsü düzenlenen etkinliklerin gelecek yıllarda da devam edeceğini söyledi. Kaymakam Can, "500'e yakın öğrencimiz, 2 gün boyunca çeşitli spor dallarında yarışmalara katılacaklar. Gençlerimiz ve çocuklarımız çok büyük bir dinamikliğe, hareketliliğe sahip. Çocuklarımız gerek sporla, gerek kültür ve sanatla girmiş olduğu her yarışmada ya derece ile dönüyor ya da birincilik ile ulusal-uluslararası yarışmalarda boy gösteriyorlar. Bizlere de düşen görev çocuklarımıza en iyi bir şekilde bu ortamda hazırlanan yeteneklerini keşfedecek kendilerini tanıyacakları bu ortamları oluşturmaktır. Bu yarışmaya katılan, burada boy gösteren, o cesareti gösteren çocuklarımızın burada olması bizim için bir başarıdır, büyük bir özveridir. Yarışmaya katılan bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Safiye Ceylan

Editör: Haber Merkezi