Çanakkale'ye gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Çanakkale'ye gök gürültülü sağanak yağış geliyor!
Biga Belediye Başkani Bülent Erdogan tebrik ziyaretine gelen Bursa Karayollari 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak ile birlikte Bandirma Caddesi ve Biga Çan çevre yollarinin Hamdibey, Şirintepe Mahallesi Kirlar Mevkii ve Yeniceköy Mahallesi noktalarina giderek yerinde incemeler yapti.

14. Bölge Müdürü Turgay Çolak, Biga Belediye Başkani Bülent Erdogan ve AK Parti Biga Ilçe Başkani Ahmet Şahin, çevre yolu üzerinde var olan ve planlan çalişmalara ilişkin degerlendirmede bulundu.

Inceleme sonrasi açiklamada bulunan Başkan Erdogan, “Karayollari Bursa 14. Bölge Müdürümüz Turgay Çolak Bey’in nazik ziyaretleri bizi çok memnun etti. Birlikte sahaya çikarak çeşitli noktalarda incelemelerde bulunduk. 14. Bölge Müdürlügü’nün Biga’mizdaki sorumluluk alninda kalan kisimlarinda durak, sinyalizasyon sistemi ve kavşak konularinda çalişmalarini dinledik ve taleplerimizi ilettik. Müdürümüz ile fikir alişverişinde bulunarak sorunlar ile ilgili çözüm önerilerimizi degerlendirdik. Biga’mizin çevre yollari daha güvenilir ve rahat hale geldi ve gelmeye devam ediyor. Ben Müdürümüze ilçemize yaptiklari ve yapacaklari hizmetlerden dolayi teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi