Gündem

'Minar' Biga'dan Dünyaya Açılıyor

Biga’da faaliyet gösteren Güremen Orman Ürünleri, Güremen İnşaat, Minar Mobilya sahibi Sertan Güremen, çalışanları ile bir araya geldi.

Abone Ol


Biga'dan Amerika'ya uzanan Minar Concept markası yakında Almanya pazarına girerek Biga'yı temsil edeceğiz diyen Güremen Orman Ürünleri, Güremen İnşaat, Minar Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Güremen, "Geleneksel hale getirdiğimiz motivasyon yemek programı Güremen ve Minar bölümünde ki tüm personellerimizle birlikte olmak ve onlarla kaynaşmak tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak " dedi.

Ülkemizi Minar markası ile temsil etmek istiyoruz amacımız firma olarak marka bilinirliğini arttırarak Amerika pazarında etkin rol oynamak ,sektöründe marka yaratarak öncelikli firma olmak. Katma değeri yüksek ürünlerin üretimini yaparak ihracat kapasitemizi arttırmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır diyen Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Güremen konuşmalarını şunları kaydetti: Firmamız 2012 yılında demonte mobilya üreticisi olarak faaliyetine başlamıştır. Minar markası yarım asırdır hizmet sektöründe var olan Güremen Orman Ürünlerinin alt kuruluşudur.Minar markası 7. yılında olmasına rağmen ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle Türkiye'nin en büyük online demonte mobilya mağazası haline gelmiştir. Yaptığımız teknoloji ve otomasyon sistemleri yatırımları bize e-ticaret sektöründe hızlı bir ivme kazandırmıştır. Ülkemizin özellikle son 2 yıldır içinden geçtiği zorlu ekonomik koşullar tüm sektörleri derinden etkilemiştir .Bu koşullar altında biz firma olarak 190 kişiyi istihdam ederek sizlerin emeğiyle üretilen %100 Türk mallarını 14 ülkeye ihraç etmekteyiz. Böylece ülkemize döviz girdisi sağlamaktayız. Özellikle yeni fabrikamıza taşındıktan sonra siparişlerimizi yetiştirebilmek için yoğun mesailli bir çalışma temposuna girdik. Sizlerde bu tempoya kendinizden fedakarlık ederek, canla başla çalışarak ayak uydurdunuz. Temennimiz aynı tempoda çalışarak hem ilçemizde hem ülkemizde yeni istihdamlar yaratarak ülke ekonomisine katkı sağlamaktır.

MİNAR CONCEP AMERİKA'DA
Güremen Orman Ürünleri, Güremen İnşaat, Minar Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatoş Güremen ise; "Minar Concept "markası ile Amerika'da şubemize açmış bulunmaktayız markamız ile Türkiye'de olduğu gibi Amerika'da da online olarak ürünlerimizin satışını gerçekleştirerek ülke ekonomisinde katkı sağlamak istiyoruz bundan sonraki hedefimiz Almanya pazarına girerek bu ülkedeki pazarda da ülkemizi "Minar" markası ile temsil etmek istiyoruz. Amacımız firma olarak marka birliğini arttırarak Amerika pazarında etkin rol oynamak, sektöründe marka yaratarak öncelikli firma olmak. Katma değeri yüksek ürünlerin üretimini yaparak ihracat kapasitesi artırmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır dedi.

Birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelen Güremen Orman Ürünleri, Güremen İnşaat, Minar Mobilya çalışanları eğlenceli saatler geçirirken aynı zamanda 5 yılı doldurmuş çalışanlara plaket verildi.