Eğitim

DAHA BAŞARILI BİR OKUL OLMAK İÇİN…    

Biga’da faaliyet gösteren Sakarya İlkokulu Müdürü Mustafa Şahin, birlikte yönetim anlayışının gereği olarak tüm 1. Sınıf velileri ile bir araya geldi. Okul Müdürü Mustafa Şahin, veli kaynaşması ile takım çalışmasını sağladıklarını ve bununda kendilerine büyük başarılar kazandırdığını söyledi.

Abone Ol


Biga Sakarya İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerinin velileri okulda bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya tüm veliler katıldı

Başarının ekip çalışması ile kazanıldığını savunan Okul Müdürü Mustafa Şahin, “Birlikte yönetim anlayışımızın gereği olarak tüm 1. Sınıf velilerimiz ile biraraya geldik. Sorunları ve çözüm önerilerini dinledik. Akıl akıldan üstündür diyerek bilgi alışverişinde bulunduk. Amacımız ortak; daha güvenli daha sağlıklı ve daha başarılı bir okul olmak. Bir önceki günden daha iyi olabilmek adına bizlerden desteğini esirgemeyen tüm velilerimize okul yönetimi olarak teşekkür ederiz.” Dedi.

Öğrenci velileri çocuklarının eğitimleri ve okulda yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini okul yönetimine sundu.

Yasemin Özdeş