Spor

BİGASPOR KULÜBÜ’NDEN OSB YÖNETİMİNE ZİYARET

Bigaspor Kulübü, Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi.

Abone Ol


Bigaspor Kulübü Başkanı Serkan Özkan ve kulüp yöneticileri gerçekleştirdiği ziyarette,
Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyelerine Bigaspor forması ve atkısı hediye etti.

Organize Sanayi Bölgesi Adına Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Fersan yaptığı konuşmada " Biz OSB Yönetim Kurulu olarak Biga’mızda OSB de faaliyet gösteren fabrikalarımız var. Her ne şartta olursa olsun çevrede yapılan etkinliklere, faaliyetlere ve kamu yararına yapılan işlere destek oluyoruz. Bigaspor'da Biga’mızın adını temsil eden önemli bir markamız. Bizler tabi ki Bigaspor’umuzu önemsiyoruz. Bizde oradaki kardeşlerimizin spor yapmasına destek olacağız. Bizler Biga ile bir bütünüz. Bizde artık Bigalıyız" dedi.

Kulübün hedeflerini anlatan Kulüp Başkanı Serkan Özkan, "Her zaman söylediğimiz gibi Bigaspor, Biga’nın takımı. Hepimiz Bigaspor’u daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bu yüzden kulübümüze gönül veren, destek olan, maçlarımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan kısacası "Ben Bigaspor’luyum" diyen herkese teşekkür ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Hep birlikte el ele, her sezon bir üst lige" ifadelerini kullandı.

Samimî ve içten geçen toplantının ardından Bigaspor Kulübü, “Başta Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Fersan'a, Golteks Firması Orhan Kaplan'a, M.D.C Demir Mehmet Eroğlu'na, Duyar El Aletleri Nurettin Duyar'a, Ceylan Gıda Mehmet Hanifi Ceylan'a, R.D.M Mühendislik Bayram Demir'e teşekkür ederiz.” Dediler.

Mehmet özdeş