Eğitim

ÇİFTÇİYE EĞİTİM İNDİRİMİ

Biga Ziraat Odası ile Doğa Koleji arasında yüzde 10'luk indirim protokolü imzalandı. Doğa Koleji Müdürü Musa ÇETİN, “Bu anlaşma ile Ziraat Odası üyeleri ve personeli yüzde 10'luk eğitim indiriminden faydalanacaktır” dedi.

Abone Ol


Biga Ziraat Odasında, Doğa Koleji Müdürü Musa ÇETİN, Müdür Yardımcısı Faruk GİRGİN, Halkla İlişkiler Yöneticisi Ceyda ARSLAN'ın katılımıyla düzenlenen protokol imza töreninde bir açıklama yapan Oda Başkanı M.Güray ERGÜN, “Bildiğiniz gibi zaman zaman çiftçilerimizin menfaati için protokoller yapmaktayız. Gerek eğitim gerekse sağlık sektörü olmak üzere diğer sektörlerle çiftçilerimize avantaj sağlayacak görüşmeler yapmaktayız. Bugünde bunlardan birini daha gerçekleştiriyoruz. Bu protokol yüzde 10'luk bir indirimi kapsıyor. Biga’da ki çiftçilerimize, çiftçi çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi

Biga Doğa Koleji ile Ziraat Odası arasında üyelere yönelik %10 oranında eğitim indirimini içeren sözleşme ile oda üyeleri ve personeli çocuklarını Biga Doğa Koleji'ne vermeleri durumunda 01.02.2020\30.06.2020 tarihleri arasında %10 indirimden yararlanabilecekler.

MEHMET ÖZDEŞ