Sağlık

BİGA'DA OTOBÜS TERMİNALİNDE 'KORONAVİRÜS' ÖNLEMİ

Biga Şehirlerarası Otobüs Terminalinde korona virüs ve tüm bulaşıcı hastalıklara karşı ilaçlanarak dezenfekte işlemi yapıldı.

Abone Ol


Biga Şehirlerarası Otobüs Terminalinde korona virüs ve tüm bulaşıcı hastalıklara karşı ilaçlanarak dezenfekte işlemi yapıldı. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan korona virüs dünyada yayılmaya başladı. 10 Mart Salı gecesi Sağlık Bakanı’nın yaptığı açıklamada bir kişide korona virüs çıktığını belirtti.

Son günlerde yaşanan mikrobial enfeksiyon, grip, nezle gibi hastalıkların ardından korona virüs ortaya çıktı. Biga Şehirlerarası Otobüs terminali de yaşanan son olaylara ilişkin gerekli önlemleri almaya başladı. Temizlik personeli; tuvalet, giriş ve çıkış kapıları, oturma yerleri, bekleme alanları, bahçe, otobüs terminalinin içi, firmalara ait bankolar, dükkanların ilaçlanarak dezenfekte işlemi yapıldı.

Biga Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Haşim Karataş yaptığı açıklamada; temizlik personeli tarafından yolcuların ortak kullandığı alanların mikroplardan arındırma işlemi yapıldı. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik ortamda yolculuk yapmasını sağlamak için dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Dezenfekte işlemleri her gün yapılacaktır, dedi.

HABER MERKEZİ