Eğitim

  İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NDEN OKUL ZİYARETLERİ

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Abone Ol

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Koronavirüsü salgını ile mücadelede almış olduğu tedbirler kapsamında okul öncesi ve 1. sınıfların eğitim öğretime başladığı okulları ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlaması kapsamında Çavuşköy Özel Eğitim İş Uygulama Okulu, Hüseyin Onan İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Osmangazi ilkokulu’nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

1. sınıflarda öğrenim gören öğrencileri ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir eğitim – öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu. Okul Müdürü ve Öğretmenlerinden de tüm sınıflarda öğrencilerin sağlığı için genel dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerinin büyük bir özen ve hassasiyetle yapıldığı bilgisini aldı.

Sınıfların sosyal mesafeye göre ayarlanması, dezenfektan ile maske tedariği, fiziki ve sosyal yeterlilikleri hakkında tüm detayları yerinde inceleyen Bilen, ziyaretlerde öğretmenlerle bir süre görüşerek koronavirüsü salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılma hızını kontrol altında tutmanın önemini vurguladı.

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’nin okul ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aydoğan Aytekin, Remzi Altın ve Yusuf Yalçın eşlik etti.

Mehmet özdeş