Siyaset

MHP BİGA KADIN KOLLARI'NDAN GÖNÜLLÜ KADINLAR DAYANIŞMA DERNEĞİ'NE ZİYARET

MHP Biga Kadın Kolları İlçe Başkanı Hanife Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Gönüllü Kadınlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Gönüllü Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Ayfer Sucuka, ziyaretlerinden dolayı MHP’li Başkan Çetin ve yönetimine teşekkür etti.

Abone Ol

Biga’da ihtiyaç sahibi vatandaşların en büyük destekçilerinden biri olan Gönüllü Kadınlar Dayanışma Derneği, MHP Biga Kadın Kolları İlçe Başkanı Hanife Çetin ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Sucuka ve MHP’li Çetin, karşılıklı istişarelerde bulundu.

MHP’li Çetin ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Sucuka, “Bu anlamlı ziyaretleriyle birlikte MHP Kadın Kolları Başkanlığı ile beraber yapılabilecek olan çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretle ilgili MHP’li Çetin ise şu açıklamalarda bulundu: “ Türkiye’nin asli gücünün kadınlar olduğunu ifade ederek ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşabilmesi adına kadınlarımızın yapacak olduğu çalışmalar önem taşımaktadır. Son yıllarda artan kadına şiddet olaylarına da değinen Çetin, kadınlarımıza şiddet olaylarının artık son bulması tek dileğimizdir. Kadına şiddet uygulayan kişiler hakkında en ağır cezalar uygulanmalıdır. MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Pelin Yılık hanımefendinin selamlarını ileten Çetin, Biga’da faaliyet gösteren Gönüllü Kadınlar Dayanışma Derneğinin yapacak olduğu çalışmalarda başarılar diledi ve her zaman destekçileri olduklarını dile getirdi.”

Yasemin özdeş