Yaşam

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINDA MEVCUT BAŞKAN ÖZBAHADIR GÜVEN TAZELEDİ

Biga’nın Karabiga beldesinde gerçekleşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde, mevcut başkan Atilla ÖZBAHADIR yeniden başkanlığa seçildi.

Abone Ol

Karabiga’da geçtiğimiz günlerde yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu Başkanlığını, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan yaptı. Kongrede mevcut başkan Atilla ÖZBAHADIR güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan kongrede, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ile birlikte çeşitli siyasi parti başkan ve yöneticilerinin yanı sıra dernek ve oda temsilcileri de katılım gösterdi. Oy çokluğu ile faaliyet raporları kabul edildi. Yapılan konuşmaların ardından, üyelerinin oyunu alan mevcut başkan Atilla ÖZBAHADIR, yeniden oda başkanı seçildi.

Seçimlerin ardından konuşma yapan başkan Atilla ÖZBAHADIR, "Seçimi ben kazanmadım. Karabiga Esnafı kazandı. Bana destek veren herkese teşekkür ederim. Bundan sonra çalışmalarımıza kaldığı yerden devam edeceğiz " dedi.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan da “Seçimli olağan genel kurul toplantısında güven tazeleyerek seçilen Atilla ÖZBAHADIR başkanımı,Yönetim ve Denetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

CAHİT MAVİLİ