Gündem

VALİ AKTAŞ BİGA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Vali İlhami AKTAŞ, ziyaret programları kapsamında Biga ilçesine giderek Pegai Mobilya Fabrikası, Biga Kaymakamlığı, Biga Belediyesi ve CENAL Elektrik Üretim A.Ş.’yi ziyaret etti.

Abone Ol


Tesisi gezerek üretimi yapılan ürünler hakkında bilgiler alan Vali İlhami AKTAŞ, tesis sahibi AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat BORAZAN’a çalışmalarında başarı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ’ın Pegai Mobilya Fabrikası ziyaretlerinde İl Genel Meclis Üyeleri Bülent KORMAZ ve Saim YILMAZ da bulundu.

Ardından Biga Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Biga Kaymakamı Erdinç DOLU ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Kaymakam Adayı Oğuzhan ALTUNAY’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Biga Kaymakamı Erdinç DOLU’dan ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, devam eden ve planlanan projeler ile kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Biga Kaymakamı Erdinç DOLU’ya çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Biga Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Biga Belediyesi’ni ziyaret etti.

Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, başkan Bülent ERDOĞAN ile bir süre görüşerek sohbet etti ve Biga Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Vali İlham AKTAŞ’ın Biga Belediyesi ziyaretlerinde Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, Kaymakam Adayı Oğuzhan ALTUNAY, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet KESKİNER ve AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat BORAZAN da bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ, Biga ilçe ziyaretleri kapsamında Karabiga beldesinde faaliyet gösteren CENAL Elektrik Üretim A.Ş.’yi ziyaret etti.

CENAL Elektrik Üretim A.Ş. Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Müdürü Özgür SURAT ile bir süre görüşen Vali İlhami AKTAŞ, tesis hakkında bilgi aldı.

CENAL Elektrik Üretim A.Ş. ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ Biga ilçesinden ayrıldı.

Haber merkezi