Gündem

Ticaret Borsası, kasap ve celep üyelerle yemekte buluştu

Biga Ticaret Borsası, Kurban bayramı öncesi kasap ve celep üyeleri ile Köşdere Aktivite Merkezinde yemekte bir araya geldi.

Abone Ol


Yemekte üyelere hitaben konuşan Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş, “Sizlere en önemli hizmetimiz bölgede tek olan ruhsatlı hayvan pazarımızdır. Göreve gelirken sizlerden gelen sıkıntı ve şikâyetleri dikkate alarak, göreve başlamamızın hemen başında pazarımızın küçükbaş padoklarının üstünü kapatarak kötü hava koşullarından siz değerli üyelerimizi korumuş olduk.” dedi.

Ticaret Borsası tarafından Kasap ve celep üyelerine hizmet ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Burada bir konuşma yapan Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş, “Biga Ticaret Borsası olarak, bugün sizleri ağırlamaktan büyük bir onur duyuyor. Borsa ailesi olarak sizleri en samimi duygularımla selamlıyorum, hoş geldiniz şeref verdiniz!
Bildiğiniz üzere siz, kasaplık ve celeplik işi ile uğraşan üyelerimizsiniz ve sizlere en önemli hizmetimiz bölgede tek olan ruhsatlı hayvan pazarımızdır. Göreve gelirken sizlerden gelen sıkıntı ve şikâyetleri dikkate alarak, göreve başlamamızın hemen başında pazarımızın küçükbaş padoklarının üstünü kapatarak kötü hava koşullarından siz değerli üyelerimizi korumuş olduk.Sizlerin daha iyi veterinerlik hizmeti almanız için değişikliğe gittik ve Veteriner Hekim Mutlu kardeşimizi göreve getirdik. Yine sizlerin istekleri doğrultusunda 2 adet küçükbaş ve büyükbaş kantarımızı daha uygun alanlara taşıyarak daha iyi hizmet almanızı sağladık. Ayrıca pazarın temizliği ve hijyeni bizim için çok önem arz ediyordu. Bizde mevcut yıkama sistemini geliştirerek daha az su ve daha kısa zamanda temizlik yapacak sistemimizi kurduk. Artık her hafta pazarımızda yıkama yapılmaktadır. Buna ek olarak ayda bir ilaçlanan pazarımızı ayda 2 defa ilaçlatmaya başladık. 2023 yılı kurban bayramı içinde pazarımız hazırlandı ve gerekli düzenlemeleri yaptık. Değerli üyelerimiz yakıt maliyetlerinin arttığı bu günlerde sizlere; Petrol Ofisi’nin tüm Türkiye de geçerli olan motorin indirim kartını sağlamış olduk. Bu indirimli kartlardan şuan sadece ticari araçlar yararlanabilmekte. Fakat hususi araçlar içinde firma ile görüşmelerimiz halen devam ediyor. İnşallah onları da bu kapsama alacağız. Değerli üyelerimiz, sizlere tekrardan hoş geldiniz ve afiyet olsun diyorum. Sağ olun var olun!” ifadelerini kullandı.


Mehmet ÖZDEŞ