Tarım ve Ekonomi

Doğtaş’a Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan ödül!

Doğtaş, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 20.si düzenlenen Geleneksel Tüketici Ödülleri’nde, “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”ne layık görüldü.

Abone Ol


Ankara Bilkent’te gerçekleştirilen; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin ev sahipliği yaptığı ödül törenine iş dünyasının saygın isimleri katıldı. Törende Doğtaş’ın ödülünü Doğtaş Genel Müdürü Ersin Serbes, Bakan Tüfenkci’nin elinden aldı.

Doğtaş Genel Müdürü Ersin Serbes ödülle ilgili olarak, “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen bu anlamlı ödül bizleri çok mutlu etti. Çünkü bu ödül, ilke edindiğimiz müşteri memnuniyeti konusunda yürüttüğümüz çalışmaların çok doğru bir yolda olduğuna kanıttır.” dedi.
Doğtaş olarak mobilyanın öncü markası olmanın yanı sıra müşteri memnuniyeti konusunda da öncü olmak için çalıştıklarını ifade eden Serbes, “Müşteri memnuniyetini şirket politikamız olarak belirledik. Müşterilerimize mevzuatla tanınan haklardan çok daha ileri haklar tanıyoruz. Müşterilerimizin yalnızca mobilya ihtiyaçlarını karşılamak yeterli değil, yaşam alanlarında yaratmak istedikleri ortam için destek olmak, önerilerde bulunmak çok önemli. Biz mobilya üretip satan bir üretici olmanın ötesinde; müşterilerimizin yaşam alanlarına keyif katmayı amaçlayan ve onlara uygun çözümler sunan, hayatı kolaylaştıran, takip edilen, fikir danışılan, satış sonrasında da memnuniyeti sağlamak adına hızlı hareket eden bir marka olma yolculuğundayız. Mükemmel müşteri deneyimini sunabilen markaların öne çıkacağını düşünüyorum. Bu sebeple müşteriyle olan her temas noktasındaki deneyimi iyileştirme üzerine odaklanmış durumdayız” diye konuştu.