Gündem

İrem Derici, Karabiga'yı salladı (VİDEO)

Karabiga Belediyesinin geleneksel hale getirdiği bu yıl 4 gün süren Karabiga Priapos Deniz Festivali coşkuyla kutlandı.

Abone Ol
Karabiga Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen 9.Karabiga Priapos Deniz Festivali sona erdi. Kortej yürüyüşüyle başlayan Karabiga Priapos Deniz Festivali, tiyatro gösterileriyle devam etti. İrem Derici’nin muhteşem konseriyle festival sona erdi. Kortej yürüyüşüne Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Liman Başkanı Altuğ Kurban, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Biga CHP İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Biga Belediyesi ve Karabiga Belediyesi Meclis Üyeleri’nin yanı sıra çok sayıda konuk katıldı.

Festivalin birinci günü akşamı açılış ve konuşmalar, çocuklar için hazırlanan gösteriler ve yarışmalar yapıldı. Gece Sevtuğ Kasapbaşoğlu ve Fahri Çolaklar’ın seslendirdiği şarkılarla sona erdi. İkinci akşam Metin Zakoğlu ve ekibinin Arkadaşım Kadın Oldu adlı tiyatro gösterimi ile izleyicilerle buluştu. Üçüncü günü akşamı ise Aleyna Tilki ile konser alanına gelenleri adeta coşturdu.

Festivalin son gününde ise yüzme yarışları, tekne yarışmaları, yelken gösterileri, çeşitli yarışmalar(yumurta taşıma-karpuz yeme vb.) yağlı direk yarışları yapıldı. Dereceye girenlere ödüller takdim edildi. Yağlı direk yarışmasının birincisi Ufuk Küçükkahyaoğlu oldu. Kahyaoğlu’na Karabiga Belediyesi tarafından elektrikli bisiklet hediye edildi. Son günü akşamı ise İrem Derici Karabiga’yı adeta salladı.

İrem Derici hayranları ile dolup taşan konser alanı bütün şarkılarda doyasıya eğlendi. Coşkuyla kutlanan 9.Karabiga Priapos Deniz Festivali sona erdi.

Haber: Emire Sülün KONUK