Biga Belediyesi Su Ana İsale Hattını Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor Biga Belediyesi Su Ana İsale Hattını Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor
Karabiga Belediyesi kültür ve sanata verdiği önemi düzenlediği kurslarla göstermeye devam ediyor. Seramik Kursu’nda yıl boyunca eğitim alan kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi Karabiga Belediyesi Şehit İsmail Özkan Sosyal Tesislerinde’nde açıldı. Serginin açılışına Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, kursiyerler ve sanatseverler katıldı.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, kurslara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı tüm kursiyerlere teşekkür ederek, " Kursiyerlerimizin ortaya çıkartarak burada sergiledikleri eserler Karabiga halkının da ilgisini çekiyor. Gerçekleştirilen bu üretimlerle halkımız ile buluşuyor, güzel sanatların herhangi bir dalında ilgi oluşturmak ve teşvik etmek gibi sosyal belediyecilik anlamındaki görevimizi de yerine getirmenin hazzını sizlerle birlikte paylaşıyoruz. Bugüne kadar kurslarımıza katılarak ürün ortaya çıkartmış tüm kursiyerlerimizi çabalarından dolayı kutluyor, kurslarımıza olan ilginin gün geçtikçe daha da artmasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Elbi, konuşmasının ardından sergiyi gezdi ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi