Biga'da köy yolları onarılıyor Biga'da köy yolları onarılıyor
Başkan Her Yerde
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Yeniceköy mahallesi sakinleri tarafından düzenlenen birlik beraberlik kahvaltı programına katıldı. Yeniceköy Mahallesinde düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Belediye Meclis üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı.

HERGÜN DAHA GÜZEL BİR YENİCEKÖY OLACAK

Yeniceköy Mahallesi sakinlerinden Ahmet İnan toplantıda yaptığı açıklamada, “Yeniceköy Mahallesi geçmişten bugüne birlik ve beraberliği ile her zaman örnek olmuştur ve olacaktır. Bizler de Yeniceköy Mahallemizi daha ileri seviyeye taşımayı amaçlıyoruz. Bu toplantılarla birlikte mahallemizi geliştirmek, eksikleri gidermek adına yol açmış olmayı umut ediyoruz. Mahalle muhtarımız Recai Esen öncülüğünde düzenli toplantılar yaparak mahallemiz için faydalı olacak projeler üretmeyi hedefliyoruz. Bunun sonucunda kendi içimizde kültür-sanat, spor, orman gezi gibi kategorilerde çeşitli organizasyonlar yapmaya başladık. Yaz aylarında yaptığımız futbol turnuvaları, gezi turları bunlardan bazılarıdır. Bunların dışında en önemli eksiğimiz mahallemizde kadınlarımız ve öğrencilerimiz için amaçladığımız bilgi evidir. Bu konuda belediye başkanımızın çalışması olduğunu biliyor ve en kısa sürede çalışmanın sonuçlanmasını temenni ediyoruz. Bu ve benzeri mahallemizdeki ihtiyaçları muhtarımıza ilettik. Bizler mahallemiz için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Bu yaptığımız çalışmalarda bizlere her zaman destek olan öncülük eden muhtarımız Recai Esen’e bizleri her zaman dinleyip fikirlerinize değer veren ve her alanda destekleyen Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan ve ekibine teşekkür ederiz. Biz mahalle halkı olarak her zaman mahallemiz için fedakarlık içinde çalışmaya hazırız. İnşallah sizlerinde desteğiyle her gün daha güzel bir Yeniceköy olacak.” Dedi.

Birlik, beraberlik ve paylaşım duygularını pekiştirmek, vatandaşların talep ve önerilerini almak adına kahvaltı programına katıldığını belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan,
“Biga Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk andan bugüne kadar geçen süreçte yaptığımız, yapımına devam ettiğimiz çalışmalarımızda vatandaşlarımızın huzuru, birlik ve beraberliğini pekiştirmek, güçlendirmek üzerine çalışmalar yaptık. Sık sık düzenlediğimiz mahalle toplantılarımızda, vatandaşlarımızın sorunlarını birebir dinleyerek çözüm odaklı çalıştık. Yine bugün mahallenizde düzenlediğiniz kahvaltı programına katılarak vatandaşlarımızla, mahalle muhtarımızla bir araya gelerek yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlatıp, istişare etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Erdoğan, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyip not aldıklarını söyledi. Nazik davetleri için Yeniceköy Mahallesi muhtarı Recai Esen’e ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi