Biga'da köy hayırları başlıyor Biga'da köy hayırları başlıyor
Karabiga’yı daha iyi yarınlara taşımak, vatandaşın yaşam kalitesini ve mutluluğunu artıran birlik ve beraberliği güçlendiren hizmetlerle çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Karabiga Belediye Başkanlığı, halkın memnuniyetini sağlamak adına hizmet yolcuğuna devam ediyor. Yenileme, bakım, onarım, budama ve temizlik çalışmalarını belde genelinde sürdüren Karabiga Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde belirlenen program kapsamında çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında en son yollarda bakım onarım gerçekleştirilirken; mezarlıkta budama ve temizlik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğinin bilgisi kaydedildi.

Yapılan hizmet çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, ‘ Göreve geldiğim ilk günden beri ‘Mutlu İnsanların yaşadığı Karabiga’ hayaliyle yola çıktım, İnsan hayatına katkıda bulunacak bir belde oluşturmak idealiyle sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkararak her daim vatandaşın yanında olan bir belediye başkanı görevini üstlendim ve bu anlayışla Karabiga Belediye Başkanlığı görevini sürdürmeye gönül verdim. Önceliğimiz Karabigalıların ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilmek ve beklentiyi karşılayabilmektir. Beldemizin birçok noktasında hizmetlerimiz devam ediyor.’ Dedi.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, belediye hizmetlerinin Karabiga’nın her noktasında devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Elbi ‘Faaliyetlerimizi bu sene ve önümüzdeki senelerdeki programımız doğrultusunda gerçekleştirilecek, halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir belde oluşturana dek yılmadan hızla devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi