Biga'da köy yolları onarılıyor Biga'da köy yolları onarılıyor
Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sağlık alanındaki hizmetleriyle de örnek olan Gümüşçay Belediyesi, belde sınırları içerisinde sürdürdüğü Evde Bakım ve Sağlık Hizmetlerine başarıyla devam ediyor. Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gideriyor.

“Tabii ki Devam” diyerek çıktığı yolda, Evde Sağlık hizmetlerine devam ettiklerini belirten Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, “Gümüşçay Belediyesi olarak sağlık ekibimizle birlikte büyüklerimizi evlerinde ziyaret ederek sohbet ettik. Büyüklerimizin memnuniyetini görmek bizleri fazlasıyla mutlu etti. Evlerinde bizleri misafir eden büyüklerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyarette Yaşlı vatandaşlarla vakit geçiren Başkan Pastırmacı “Yaşlı vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlamak ve bir nebzede olsa yanlarında olduğumuzu hissettirmek için buradayız. Belediye olarak kolumuzun uzandığı herkesin yanında olmaya çalışıyoruz” diyerek yaşlılar ile bol bol sohbet eden Başkan Pastırmacı, Belediyecilik sadece alt yapı, binalar, yollar, parklar yapmak değil. Bunun yanında gönüller de yapmamız gerekiyor. Bir insanımızın dahi derdini hafifletiyorsak ne mutlu bize” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi