Biga'nın o köyünde tek bir çöp kalmadı Biga'nın o köyünde tek bir çöp kalmadı
Çanakkale'ye yapılacak 32 milyon liralık gençlik ve spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen programda Gümüşçay’a yapılacak
futbol sahasına yeni soyunma odaları, 500 kişilik portatif trübün, ışıklandırma ve tel örgülerinin yenilenmesi için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı protokol imzalarını attı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, törende yaptığı konuşmada, Çanakkale ziyaretinde yöneticilerle kentin eksiklerini, ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiklerini belirterek, "O günkü saha çalışmamızın, gayretimizin bir ürünü olan bu protokolü Çanakkale’ye kazandırmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim hizmet anlayışımızın ölçüsünü 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' şiarı belirliyor. Dolayısıyla şehirlerimizi, ilçelerimizi sportif, sosyal ve kültürel anlamda güçlendirirken; biliyoruz ki insanımızı da aynı ölçüde güçlendirmiş oluyoruz. Girişimciliğe, üretime, çalışmaya önem veren, Türkiye’ye katma değer üreten bir şehir. Biz de Çanakkale'mizin gençlik ve spor alanındaki ihtiyaçlarını tamamlayıp Çanakkale’yi sporda da öncü şehir yapmak için bu protokolü hayata geçiriyoruz. Turizmde, ekonomide öncü olan güzel Çanakkale’yi sporun da merkezlerinden biri yapacağız” dedi.

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı ise “Çalışan Kazanacak Gümüşçay Kazanacak” diyerek çıktığımız bu kutlu yolda Gümüşçay’ımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Futbol sahamızın yeni soyunma odaları, 500 kişilik portatif tribün, ışıklandırma ve tel örgülerinin yenilenmesi Gümüşçay’ımıza hayırlı olsun. Başta bakanımıza, milletvekillerimize ve teşkilatımıza şahsım ve halkım adıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Program günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. İmza törenine Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve ilçe belediye başkanlarından oluşan heyet katıldı.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi