Aramıza Hoşgeldin Minik Bigalı Aramıza Hoşgeldin Minik Bigalı
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşları ve esnafı ziyaret ederek kandil simidi dağıttı.

Pakt Plus AVM, Kapalı Çarşı, Biga Ticaret Merkezi esnafları ile çarşı esnafını gezen Başkan Erdoğan, kandil simidi ikram ederek esnafın kandilini kutladı. Başkan Erdoğan, “Bugün Regaip Kandili’ni idrak ediyoruz. Bu vesileyle Belediye olarak vatandaşlarımıza kandil simidi ikramımız oldu. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza kandil simidi dağıttık. Rabbim bugün yapacağımız ibadet ve hayırları kabul etsin. Tüm İslam aleminin Regaip Kandili mübarek olsun. Üç ayların müjdecisi bu güzel gecenin şehrimize, ülkemize ve insanlığa hayırlara vesile olması diliyorum” açıklamasında bulundu.

Başkan Erdoğan, ayrıca Çarşı Cami, Alişdede Cami, Hamdi Bey Meydanı ve Belediye Meydanı’nda da vatandaşlarla bir araya gelerek lokma ikramında bulundu. Hemşehrilerinin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını kutlayarak sohbet eden Başkan Erdoğan, daha sonra esnaf ve Biga Devlet Hastanesi ile Özel Biga Can Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Cahit mavili


Editör: Haber Merkezi