Biga'da 17 Nisan Çarşamba nöbetçi eczane Biga'da 17 Nisan Çarşamba nöbetçi eczane
Uzun yıllardır Biga Devlet Hastanesi’nde görev yapan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan Açık, bundan böyle hastalarına Sakarya Mahallesi Bayram Sokak No.10 D.2 (Kuveyt Türk Üzeri)’ndeki yeni muayenehanesinde hizmet verecek. Uzmanı Dr. Hasan Açık’ın muayenehanesi, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın da katıldığı törenle hizmete girdi.

‘HALKIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN…’
Muayenehanenin açılış kurdelesini keserek Uzmanı Dr. Hasan Açık’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Bülent Erdoğan, “İnşallah derdine deva arayan hastalarımız burada şifa bulacaklar” dedi.

Bülent Erdoğan, yaptığı konuşmada ayrıca, “Sağlık, her şeyin başı. Sağlığımız yoksa hayatta hiç bir şeyin anlamı kalmıyor. Sağlık alanında Biga’mızda doktorlarımızdan tutun da hasta bakıcısına kadar tüm ekipler, halkımızın mutluluğu için çalışıyor” diye konuştu.

EVDE BAKIM VE SAĞLIK HİZMETLERİ
Biga Belediyesi olarak ‘insan odaklı’ pek çok çalışmanın ve hizmetin içerisinde olduklarını da hatırlatan Başkan Bülent Erdoğan, “Göreve geldiğimizden beri yürüttüğümüz Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri, halkımızın takdirini kazanmış durumda” dedi.

Uzman Dr. Hasan Açık ise “Muayenehane açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ederim ”dedi.

Biga Müftüsü Ramazan Orhanlı’nın yaptığı dua ile açılan işyeri açılışına Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Bigaspor Kulüp Başkanı Serkan Özkan ve çok sayıda davetli katıldı.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi