Erişkinlerde en çok AML görülüyor Erişkinlerde en çok AML görülüyor
Tüm dünyada ölümlere sebep olan ve hızla yayılmasıyla bütün insanlığı tehdit eden korona virüs sebebiyle tüm yurtta olduğu gibi Biga’da da gerekli tedbirler alınıyor. Tedbirler alınmaya devam ederken, özellikle salgınının yayılmasını önlemek için yoğun çaba sarf eden sağlık çalışanlarına destek gelmeye devam ediyor. Sağlık çalışanlarına moral vermek için başlatılan alkışlı desteğin ardından Biga'da, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Özel Biga Can Hastanesindeki sağlık çalışanlarına tatlı gönderdi.

Yoğun bir mesai harcayan sağlık çalışanlarının yanında olduklarını göstermek amacıyla böyle bir ikram hazırladıklarını belirten Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan; " Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Özel Biga Can Hastanesi çalışanlarına teşekkür etmek, fedakârlıkla ifa ettikleri hizmetlerinden dolayı tebrik etmek, yanlarında olduğumuzu belirtmek, moral ve motivasyonlarını bir nebze yükseltmek için tatlı ikramında bulunduk. Biz dualarımızla onları destekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Tatlı ikramı için Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür eden Özel Biga Can Hastanesi yönetimi ise " Biga Ticaret ve Sanayi Odasına bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm arkadaşlarımız özveri ile görev yapmakta. Hastalarımıza yardımcı olmak üzere elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu zor günlerde bizi ziyaret ederek moral desteği veren tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür ziyaretler moral ve motivasyonumuzu yükseltmektedir." dediler.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi