Biga'da 19 Nisan Cuma nöbetçi eczane Biga'da 19 Nisan Cuma nöbetçi eczane
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle anasınıfı öğrencisi Yağmur Kutlu, Özel Biga Can Hastanesi Mesul Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Ünüvar’ı makamında ziyaret etti.

Uzm. Dr. Ünüvar, Yağmur Kutlu ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Devamında ise makam koltuğunu temsili olarak Yağmur Kutlu'ya bırakan Uzm. Dr. Ünüvar, anasınıfı öğrencisi Yağmur Kutlu'yla ilgilenerek, sohbet etti.

“Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam” önerisi

Özel Biga Can Hastanesi Mesul Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Ünüvar bugünün çocukların günü olduğunu belirterek, “Bugün Gazi Meclisimizin 100. yıl dönümü. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Sağlıklı yaşam için çocukluk döneminin önemine işaret eden Ünüvar, ailelerin, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam alışkanlığını erken dönemde çocuklarına kazandırması gerektiğinin altını çizdi.

Uzm. Dr. Ünüvar, çocukların aşırı şeker, yağ, katkı maddeleri, trans yağ ve benzeri zararlı gıdalardan, madde ve internet bağımlılığından uzak tutulması gerektiğini vurguladı.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi