Biga Belediyesi, Kar Yağışıyla Mücadelede Sahada Biga Belediyesi, Kar Yağışıyla Mücadelede Sahada
Çanakkale Belediyesi, bazı kişi ya da kişilerce Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay adına telefon ile aranmak suretiyle maddi destek isteyenlere itibar etmemeleri konusunda vatandaşları uyardı.

Çanakkale Belediyesi internet sitesinden yapılan duyuruda; “Son günlerde bazı kişi ya da kişilerce Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet İrfan Mutluay adına telefon ile aranmak suretiyle maddi destek istendiği tespit edilmiştir. Herhangi bir sebeple para ve benzeri talepler söz konusu değildir, bilgimiz dışındadır. Bu tarz dolandırıcılık girişimlerine itibar edilmemesi hususunda hemşerilerimizin dikkatli olmalarını önemle rica ederiz. Kamuoyunun bilgisine sunulur” denildi.

Belediye Başkanı İrfan Mutluay da sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Basına ve Kamuoyuna; Bugün bazı kişi yada kişilerce işyerleri aranarak, adım ve ünvanım kullanılarak sosyal yardım gerekçesiyle para toplanmaya çalışıldığını öğrenmiş bulunmaktayım. Adım ve ünvanım kullanılarak yapılan taleplere itibar edilmemesini, bunun bir dolandırıcılık faaliyeti olduğunun bilinmesini, bu doğrultuda yapılacak aramalarda ise ilgili güvenlik birimleri ile irtibata geçilmesini önemle rica ederim. Söz konusu dolandırılık faaliyeti hakkında T.C. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunu yapmış bulunmaktayım. Saygılarımla…”

Editör: Haber Merkezi