Memleket Partisi Sözcüsü istifa etti! Memleket Partisi Sözcüsü istifa etti!
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’yı ziyaret etti. 1 Ekim’de başlayacak olan Meclis çalışmaları öncesinde değerlendirmelerde bulunan Gider, FETÖ terör örgütünün gündemi sıcak tutmaya çalıştığını belirtti.

Türkiye’ye gündemin şu anda çok sıcak olduğuna dikkat çeken AK Parti Milletvekili Ayhan Gider:” Gerek karşılaştığımız darbe girişiminden dolayı OHAL koşulları, gerekse Suriye’ye yaptığımız sınır ötesi harekatla ilgili gündem yeterince gergin ve bunların dışında psikolojik olarakta bir bombardıman altındayız” dedi.

Paralel Devlet Yapılanması dolaylı olarak Fetullah terör örgütü şu anda gündemi çok sıcak tutmaya uğraştığına dikkat çeken Milletvekili Gider:” İnsanların sebepsiz yere takibata uğraması, sebepsiz yere ceza almasını sağlamak adına isimli isimsiz birçok ihbarda bulunuyor. Sayın Başbakanımız’ da son genelgesinde isimli, isimsiz ihbarların dikkate alınmamasını söyledi. Çünkü terör sadece silahla estirilmez, dedikodu yoluyla, algı yaratmak yoluyla da terör estirilir. Bütün bunlarla mücadeleye giriyoruz ama Türk Milleti’ de, Devleti’de, AK Parti hükümeti ve grubu da bütün bu zorluklarla mücadele edebilecek güce sahip” şeklinde konuştu.

Gider, FETÖ ile mücadelelerine bugüne kadar yaptıkları gibi kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.


Editör: Haber Merkezi