Gaziosmanpaşa’da yeniden sayım yapıldı: Yine CHP kazandı Gaziosmanpaşa’da yeniden sayım yapıldı: Yine CHP kazandı
Necmettin Erbakan Hoca'nın oğlu Mücahit Fatih Erbakan'ın kurduğu Yeniden Refah Partisi Biga’da teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında Yeniden Refah Partisi Biga Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ahmet Süha GÜNGÖR atandı.

Güngör, mazbatasını Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Başkanı Enes Şahin’in elinden alırken, Başkan Şahin, Güngör'e rozetini takarak, görevinde başarılar diledi.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada; "Yeniden Refah Partisi olarak gençlerimizle daha çok bir arada olacağız. Onlara Erbakan Hoca'nın bizlere miras olarak bıraktığı Milli Görüşü anlatacağız. Neden Yeniden Refah Partisi bunları konuşacağız, gençlerimize yönelik Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın çalışmalarından ve projelerinden bahsedeceğiz. Bunuda bugün mazbatasını verdiğimiz Ahmet Süha GÜNGÖR kardeşimle birlikte gerçekleştireceğiz. Değerli kardeşime hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum davamızda Allah hayırlı hizmetler vermeyi nasip etsin inşallah..."

"ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT DİYECEĞİZ"

Yeniden Refah Partisi Biga Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Süha GÜNGÖR ise yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Bu kutlu davanın bir parçası olmaktan büyük gurur ve onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Şahsıma bu kutlu görevi tevdi eden ilçe başkanıma ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Rabbim bizi mahçup etmesin, güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin. Gençlik Kolları yönetimimizi kurarken önce ahlak ve maneviyat diyeceğiz. " dedi.

Yasemin özdeş


Editör: Haber Merkezi