Biga’da %75 hibe destekli çeltik tohumu dağıtıldı Biga’da %75 hibe destekli çeltik tohumu dağıtıldı
Başkan Ergün, ziyarette Karacabey Karacabey Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erhan ERDEM ile ilçedeki tarım ve hayvancılık faaliyeti hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İnsan yaşamının sürdürebilmesi için olmazsa olmazların başında tarım sektörünün geldiğini aktaran Başkan Ergün, "Ziraat odaları ülkemizde en köklü sivil toplum kuruluşlarından biridir. Çiftçilerimizin bilinçlendirilmesi, sorunların ilgili yerlere bildirilmesi ve çözüm üretmesi yanında üretim artışını sağlamak için çiftçilerin yanında yer alan, yardımcı olan kuruluştur.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacabey Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erhan ERDEM ise, “Bir sivil toplum kuruluşu olan Ziraat Odasının hem çiftçilere yönelik hem de ilçenin kalkınmasına yönelik her faaliyete yer aldıklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Biga Ziraat Odası Başkanı M.Güray ERGÜN’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Biga Ziraat Odası Başkanı M.Güray ERGÜN’e Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin CESUR, Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan ŞEN ve İzzet KORKUT, oda Genel Sekreteri Arif ÖDÜL ve oda Ziraat Mühendislerinden Ali ŞAŞMAZ eşlik etti.


MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi