Çanakkale Merkezde 14.083 m² Tarım Arazisi Mahkemeden Satılacak Çanakkale Merkezde 14.083 m² Tarım Arazisi Mahkemeden Satılacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Troya Kültür Yolu Festivali’nin 5’nci akşamında Çanakkale’nin dört bir yanında kurulan sahnelerde birbirinden keyifli konserler gerçekleştiriliyor.

Troya Atı Açık Hava Sahnesi’nde binlerce kişi İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu tarafından seslendirilen Cem Karaca şarkıları eşliğinde eğlenirken, Kilitbahir Kalesi’nin muhteşem atmosferinde dünyaca ünlü Türk keman virtüözü Cihat Aşkın ve Yaprak Sayar, Türk Valsleri ile unutulmaz bir gece yaşattı. Cihat Aşkın ve solist Yaprak Sayar’a, aynı zamanda Türk Valsleri’nin düzenlemelerini de yapan şef Oğuzhan Balcı yönetimindeki “Aşkın Ensemble” eşlik etti. Konsere Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz da katılırken, binlerce seyirci Gülnihal”, “Samanyolu”, “Fikrimin İnce Gülü”, “Pervane”, “Bekledim de Gelmedin”, “İkinci Bahar”, “Nazende Sevgilim” gibi sevilen şarkıları hep bir ağızdan söyledi. Eski Kilise’de ise Ümit Atalay’ın sanat yönetmenliğinde 25 saz ve ses sanatçısının katılımıyla “İnançların Dili” konseri düzenlendi.

Editör: Haber Merkezi