Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Yağışın Etkilediği Köylerde İncelemelerde Bulundu Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Yağışın Etkilediği Köylerde İncelemelerde Bulundu
Geçtiğimiz günlerde Yeni Koronovirüs (Covid-19) vakalarındaki artışın önüne geçmek, hastalığın vatandaşlar arasında yayılımını engelleyerek toplum sağlığını korumak amacıyla, karantinaya alınan Gümüşçay beldesi vatandaşlarını ziyaret eden Gümşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, geçmiş olsun temennisinde bulunurken taleplerini ve sorunlarını dinledi. Gümüşçay'da bulunan karantina altındaki vatandaşları tek tek ziyaret eden Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, belde sakinlerinin taleplerini dinleyerek sorunlarıyla yakından ilgilendi. Başkan Adnan Pastırmacı talimatıyla karantinadaki vatandaşların tüm ihtiyaçları Gümüşçay Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılanırken her eve hijyen seti dağıtımı yapıldı. Sağlığımız için maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edelim diyen Başkan Adnan Pastırmacı, zor zamanlarda vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

'ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ'

Karantina süresince belde sakinlerinin her türlü ihtiyacının belediye ekipleri tarafından giderileceğini ifade eden Başkan Adnan Pastırmacı, geçmiş olsun temennisinde de bulunarak, “Rabbim şifa versin beterinden korusun. Bu zor günleri hep birlikte el birliği ile atlatacağız. Gümüşçay Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Karantina altındaki vatandaşlar da kendilerini ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Adnan Pastırmacı'ya teşekkür ettiler.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi