Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Yağışın Etkilediği Köylerde İncelemelerde Bulundu Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Yağışın Etkilediği Köylerde İncelemelerde Bulundu
Vatandaşların davetlerini geri çevirmeyen Başkan Elbi, geçtiğimiz gün Karabiga’nın Harmantepe mahallesi vatandaşlarının misafiri oldu. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Elbi, hem belediyenin hizmet ve projelerini anlattı hem de mahallelilerin istek ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşların samimi ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Elbi, mahallelilerle sohbetinde göreve geldiğinden itibaren Karabiga’ya bağlı bütün mahallelere ayrım yapmadan, eşit miktarda hizmet götürdüklerini söyledi.

Makamların gelip geçici olduğunu, yapılan hizmetlerin ise kalıcı olduğuna işaret eden Elbi “Vatandaşlarımızla buluşmamız devam ediyor. Fatma hanımın misafiriydik, ardından harman tepe mahallesi vatandaşlarımızın sıkıntılarını yerinde tespit ettik, taleplerini yerine getiriceğiz inşallah. Cenabı Allah bize daha iyi hizmet etmeyi nasip etsin. Çünkü bu görevler gelip geçicidir ama hizmetler kalıcıdır.” dedi.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi