Çanakkale'de Hastanede Tedavi Gören Çocuklara "23 Nisan" Sürprizi Çanakkale'de Hastanede Tedavi Gören Çocuklara "23 Nisan" Sürprizi
Orman Genel Müdürü (OGM) Bekir Karacabey, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci’yi makamında ziyaret ederek, başta orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları olmak üzere ormancılık faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

Genel Müdür Karacabey başkanlığında, Dardanos Yangın Koordinasyon Merkezinde düzenlenen durum değerlendirme toplantısına, Bölge Müdürü Enver Demirci, bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri, Çanakkale işletme müdürü ve şefleri katıldı. Toplantıda Bölge Müdürü Enver Demirci, Ormancılık faaliyetleri ve Orman Yangınlarıyla Mücadele Hazırlıkları konularında sunum yaptı.

Genel Müdür Bekir Karacabey, “Orman-halk ilişkilerinde vatandaşımızın iş ve işlemlerinin yönetmeliklerimize uygun olarak kusursuz ve zamanında tamamlanmasını, dürüstlük ve işini takip etmek ormancılık çalışmalarının en önemli iki unsurudur. Orman Yangınlarıyla Mücadele başta olmak üzere fedakârca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Karacabey, Anafartalar Orman İşletme Müdürlüğünde 2020 yılında meydana gelen Orman Yangını Ağaçlandırma Çalışmalarını ve Gelibolu Yarımadasını havadan, Bayramiç ve Çan Orman İşletme Müdürlükleri ilk müdahale ekipleri ve personelimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi