Biga'nın İlkokul ve Ortaokulu'nda yeni dönem Biga'nın İlkokul ve Ortaokulu'nda yeni dönem
Düzenlenecek ihale kapsamında; Biga İlkokulu, Biga İmam Hatip Ortaokulu, Biga Ortaokulu ve yemekhaneler ile spor salonu, toplantı salonu, fuaye alanı gibi çok amaçlı salonlar yapılacak.

Eğitim yatırımları kapsamında Biga okullar bölgesine; toplam 25.632,76 metrekarelik alan üzerinde dev okul kampüsü inşa edilecek.

“BİGA'MIZA HAYIRLI OLSUN”

Projenin tamamlanmasıyla beraber öğrencilerin rahat bir eğitim alma imkânına sahip olacaklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, “Biga'mıza dev okul kampüsünün yapım işi 28.07.2021 tarihinde ihale edilecek. Proje kapsamında Biga okullar bölgesine; 200 kişilik yurt, 24 derslikli Biga İlkokulu, 24 derslikli Biga İmam Hatip Ortaokulu, 32 derslikli Biga Ortaokulu ve yemekhane ile spor salonu, toplantı salonu, fuaye alanı gibi çok amaçlı salondan oluşan sosyal binasıyla toplam 25.632,76 m2 inşaat alanına sahip bir kampüs planlanıyor. Proje tamamlanmasıyla beraber öğrencilerimiz rahat bir eğitim alma imkânına sahip olacaklar. Şimdiden öğrencilerimize, Biga'mıza hayırlı olsun.” Dedi.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi