Ek yerleştirme sonuçları açıklandı Ek yerleştirme sonuçları açıklandı
Biga Kaymakamı Mustafa Can, “TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışmasında" yaptıkları proje ile finale kalan 81 proje arasından “Canlı Bilimleri” alanında Türkiye 2’ncici olan Biga Doğa Koleji Fen Lise öğrencilerinden Zeynep DOĞAN, Miray YILMAZ ile danışman öğretmenleri Selen Çakas Coşkun’u makamında ağırladı. Öğrenciler, Biga Kaymakamı Mustafa Can tarafından ödüllendirildi.

İlçesine böyle bir başarı getirdiği için öğrencileri tebrik eden Kaymakam Mustafa Can, "Öncelikle Biga ilçemizde bu başarıyı sağlamakta emeği olan öğrencilerimizin ailelerini, öğretmenlerini ve kendilerini kutluyorum. Her başarı bir mücadeleyi gösterir. Bizler de öğrencimizin mücadelesinin sonunda başardığını gördük. Öğrencilerimize bundan sonraki başarılarında yanında olacağımızı söylemek isteriz. İnşallah ilçemiz birçok başarıların kazanıldığı yer olur" dedi.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN, Biga Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa ÇETİN, Biga Doğa Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Faruk GİRGİN ve öğrenci velileri de katılarak öğrencileri tebrik etti.


YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi