2024-ALES/1 temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı 2024-ALES/1 temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı
Atatürk Kültür Merkezi’nde pandemi kurallarına göre düzenlenen mezuniyet törenine, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet KESKİNER, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bünyamin BACAK, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ercan SARIDOĞAN, Biga İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin SERVİ, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih AKYIL, Dekan Yardımcıları Prof.Dr.Yusuf YİĞİT, Doç.Dr.Cüneyt KILIÇ, Bölüm Başkanları, akademisyenler ve öğrencilerimizin aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Fakülte Dekanı Prof.Dr. Ercan SARIDOĞAN Üniversitenin en köklü fakültelerinden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olan öğrencilere ileriki yaşamlarında sağlık ve başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin BACAK ve Bölüm Başkanlarının konuşmalarının ardından dereceye giren mezun öğrencilere plaket ve diplomaları takdim edildi. Ardından fakülte birincisi Ayşe Umay ÖZGÜRER mezuniyet kütüğüne plakasını çaktı.

Mezunların coşku içinde keplerini havaya atmaları ile tören sona erdi.


mehmet özdeş









Editör: Haber Merkezi